Corporate News

SCROLL DOWN

Posted on 11 Feb 2022

Elbasan, në 7 Shkurt 2022 Elite Travel Group përfitoi Certifikatën e Travelife. Për Elite Travel Group, ky certifikim vjen si shpërblim për punën e gjatë e të palodhshme që ka treguar si korporatë e cila kryeson në përpjekjet për qëndrueshmëri dhe përgjegjësi sociale…

Posted on 17 July 2021

Ever since Albania became a green list country and was considered a no-risk destination, there have been discussions on the arrival of foreign tourists.

In May, we had some great news about the restart of tourism in Albania. The first flight from Israir Airlines arrived at Tirana International Airport on May 13th …

Discovering Elite Travel Group's Profit Centers - News Cover

Posted on 15 Feb 2021

As we have mentioned before, Elite Travel Group was established in 2000 and today is a well-known travel company in Albania. On a mission to give people the best of the Balkans and Eastern Europe, we have expanded our business throughout the years. Today, we have six profit centers, which do not offer only leisure…

Zbuloni qendrat e përfitimit të Elite Travel Group - News Cover

Posted on 15 Feb 2021

Elite Travel Group është themeluar që në vitin 2000 dhe sot është një kompani udhëtimi mjaft e njohur në Shqipëri. Me misionin për t’u dhënë njerëzve më të mirën e Ballkanit dhe Europës Lindore, biznesi ynë është zgjeruar ndër vite. Tashmë ne kemi gjashtë…

ETG cooperation with VET schools 32 students in 4 disciplines - News Cover

Posted on 12 Nov 2020

It has been a while now that we have introduced our Corporation Social Responsibility project, which concerns the education and training of the youth in our city. That is why we created the Elite Academy. A sub-brand exclusively dedicated to all those interested in…

Bashkëpunimi i ETG me shkollat VET 32 studentë në 4 disiplina - News Cover

Posted on 12 Nov 2020

Ka kaluar disa kohë tashmë që nga prezantimi i projektit tonë për Përgjegjësinë Sociale të Korporaës, i cili ka të bëjë me edukimin dhe trajnimin e të rinjve në qytetin tonë. Prandaj kemi krijuar Elite Academy. Një pjesë e kompanisë sonë që i dedikohet…

Studimi global i klientëve nga Lufthansa City Center - News Cover

Posted on 07 Aug 2020

Lufthansa City Center (LCC) është rrjeti më i madh i agjensive të udhëtimit në botë me më shumë se 570 zyra në 95 shtete. LCC është active si në sektorin e udhetimit për turizëm, ashtu edhe në atë të biznesit. Ky rrjet agjensish turistike…

Lufthansa City Center global customer survey - News Cover

Posted on 07 Aug 2020

Lufthansa City Center (LCC) is the world’s largest independent franchise company in the travel agency market with more than 570 offices in 95 countries and a total turnover of around 5.3 billion euros (business year 2018) – 5,43 billion Euros (business year 2019). LCC…

Posted on 07 Jul 2020

As the world starts to travel again, we know that restrictions and protocols will rapidly change and evolve. Therefore, from now on Elite Travel Group will continually follow the World Travel and Tourism Council Safe Travels Global Protocols. This is our updated COVID 19…

Post Covid- 19 health and safety advancements at ETG - News Cover

Posted on 19 May 2020

Health and safety have always been a priority for Elite Travel Group. Ever since we started our business 20 years ago, we have strived to do the best for tourism and our clients. As the world evolves into digitalization, we make sure to consistently…

Green October a sustainability challenge - News Cover

Posted on 06 Mar 2020

Four weeks, four challenges. Elite Travel Group constantly strives to become a more sustainable and eco-friendly company. That is why we made October 2019 a green month. From September 30th to October 27th, we had a new sustainability challenge every week. These challenges were…

Posted on 04 Mar 2020

As a member of the Lufthansa City Center Franchise, each year, Elite Travel receives the performance evaluation from LCC Commitment & Quality Monitoring. Recently, our agency got the LCC Top Performer Certificate 3*, reaching the highest possible level. We have achieved this certificate since…

Andreas-Workshop

Posted on 17 Feb 2019

Cooperation between Elite Travel Group, Elite Academy, and Progress International On the verge of training hoteliers, this time Elite Travel Group is cooperating with Progress International to train the hoteliers in Durres, Albania. How were the hoteliers coached? During January 2019 Elite Travel Group…

Accommodation-standards--in-Balkan

Posted on 11 Jan 2020

Cooperation between Elite Travel Group, Elite Travel Lufthansa City Center & Elite Academy, Lufthansa City Center, Sabre, and Futouris On the verge of working on Elite Coaching, one of our focuses was the training of travel agencies throughout Albania. More precisely, Elite Travel Group…

projekt-nga-ETG-dhe-Progres-International

Posted on 17 Fb 2019

Bashkëpunim midis Elite Travel Group, Elite Academy dhe Progress International Trajnimi i hotelierëve vazhdon të jetë pjesë e projekteve tona. Kësaj radhe Elite Travel Group bashkëpunoi me Progress International për të trajnuar hotelierët në Durrës, Shqipëri. Si u zhvillua trajnimi i hotelierëve? Gjatë muajit…

permiresimi-i-standardeve-ne-ETG

Posted on 11 Jan 2020

Bashkëpunim midis Elite Travel Group, Elite Travel Lufthansa City Center & Elite Academy, Lufthansa City Center, Sabre dhe Futouris Duke punuar për Elite Coaching, një nga qëllimet tona ishte edhe trajnimi i agjensive të udhëtimit në Shqipëri. Prandaj, Elite Travel Group nisi këtë projekt…

accomodation-standards-in-Albania

Posted on 10 Feb 2018

Collaboration between Thomas Cook North Europe, Elite Travel Group & Elite Academy As Elite Travel Group has been working on Elite Coaching and Elite Hospitality, one of the focuses this year was the training of hoteliers in Albania. More precisely, ETG teamed up with…

permiresimi-i-standardeve-ne-hotele-small-

Posted on 10 Feb 2018

Ndërkohë që Elite Travel Group ka punuar për Elite Coaching dhe Elite Hospitality, një nga fokuset këtë vit ishte trajnimi i hotelierëve në Shqipëri. Më saktësisht, ETG u bashkua me zyrën Thomas Cook North Europe & Frankfurt dhe punuan së bashku për të trajnuar…

hotel-coaching

Posted on 12 Jan 2018

Cooperation between Albatros SA, Elite Travel Group & Elite Academy One of the focuses of our company is coaching the hoteliers, restaurants, and activity providers. For that purpose, we have come up with Elite Coaching and Elite Hospitality, two sub-brands that are aiming to…

trajnimi-i-hoteliereve

Posted on 12 Jan 2018

Projekt midis Albatros SA, Elite Travel Group & Elite Academy Një nga fokuset e kompanisë sonë është këshillimi i hotelierëve, restoranteve dhe ofruesve të aktiviteteve. Për këtë arsye, ne kemi krijuar Elite Coaching dhe Elite Hospitality, dy nën-marka që synojnë të “trajnojnë trajnerët”. 

inside-the-workshop

Posted on 13 Feb 2020

On the verge of improving communication and bonding with our team at ETG, we decided to have workshops on different aspects of our job so that colleagues understand better what each department does. One of them was the Social Media Workshop…